Viden med værdi - dit faglige forspring

Ekspertviden – direkte til dig

Landets førende praktikere og teoretikere klæder dig på: Børsen Ledelse dækker de emner, du som leder bør vide noget om.Børsen Ledelse kombinerer teori, værktøjer og cases, så du er opdateret og bliver inspireret.

Vi fortsætter der, hvor den hurtige nyhedsstrøm slutter. Vi går et spadestik dybere og spørger til, hvordan resultaterne opstår og præsenterer dig for metoden. 

Med Børsen ledelse har du adgang til:

Ledelse & organisation

LEDELSE & ORGANISATION Vi skriver om ledelse af medarbejdere, organisationer, forandringsprocesser og projekter, men zoomer også ind på det personlige lederskab og lederens værktøjskasse.


Innovation

INNOVATION Ingen kan længere læne sig tilbage. Vi stiller skarpt på, hvordan organisationer arbejder med innovative forretningsmodeller, ledelsesformer, arbejdsmetoder, services og produkter.


Digitalisering & it

DIGITALISERING & IT Vi undersøger nye teknologier, stiller skarpt på digitale forretningsstrategier og følger virksomhedernes vej mod en forretningsstrategisk it-funktion.

Strategi

STRATEGI Udvikling, implementering og opfølgning. Vi går tæt på alle faser i organisationens strategiprocesser og sætter fokus på, hvordan strategien kommer til at leve i hele organisationen.


Økonomistyring

ØKONIMISTYRING Økonomistyring er virksomhedens rygrad. Vi giver de økonomiansvarlige de nyeste metoder og værktøjer og klæder ledere med ikke-økonomisk baggrund på til at læse de tunge rapporter.

Artikeldatabase – Ledelseshåndbøger

ARTIKELDATABASEN – LEDELSESHÅNDBØGER Børsen Ledelse udspringer af det oprindelige Børsen Ledelseshåndbøger. Søg i Ledelseshåndbøgernes store artikeldatabase.

Effektivisering

EFFEKTIVISERING Effektivisering handler om meget mere end at skære til. Vi ser på, hvordan organisationer får overskud til at fokusere på deres kerneopgave ved at arbejde enklere og smartere.


Kommunikation

KOMMUNIKATION Kommunikation og ledelse er uløseligt forbundet. Vi stiller skarpt på, hvordan kommunikation flytter virksomheden både internt og eksternt, og præsenterer lederens vigtigste kommunikationsværktøjer.